Roseblomstring i snøen!

Skjønne ‘Ice Meidiland’ er alltid en av de rosene som varer lengst hos meg. Den blomstrer og blomstrer så lenge den kan, og selv en par lette frostnetter stopper den ikke. Og når det så er for kaldt til å blomstre, så blir de siste blomstene stående nesten som papirroser.

‘Ice Meidiland’ er en sunn og frisk rose med små lyserosa doble blomster. Den har en lav vokseform, og kan brukes som bunndekker. Mørkt friskt bladverk. Skjelden i salg.

Disse bildene er tatt i dag. For en rose, og for et vær!

ice-medilander-snoe-2ice-medilander-snoeice-medilander-snoe-3

God helg!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 Comments

  1. Inger Ellen Sundrønning

    Nydelig! :-)
    God helg!

  2. Ih… hvor smukt :)

  3. Ja, blomster er nydelige til alle årstider-det var noen kjempefine bilder. Ønsker deg og en riktig god helg. Her ligger trær ennå noe bøyd etter snøfallet, men kjøttmeis og svarttrost koser seg med hjemmelagede boller, fritt etter din oppskrift:-)