Småbekymret røver :)

Jeg har ekorn innom her daglig, men jeg har ikke ønsket å prioritere å bruke futt på å ta nye gode bilder, så jeg jukser litt og bruker arkivet 🙂

Denne serien ble tatt på våren 2012 og viser en ekornunge som var ute på ekspedisjon. Litt undrende, litt bekymret og veldig nysgjerrig.

ekorn-trestammer-4 ekorn-trestammer-2 ekorn-trestammer-5 ekorn-trestammer-3

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Helt enig med min navnsøster. Disse er bare til å dåne av….. Noe så vakkert! Jeg fikk litt sånn vondt av de, nå som du skal flytte. Håper de nye eierne blir like flinke til å ta vare på dyrelivet (inkl fuglene) rundt huset.

    • Jeg får høre sånn bekymring av og til fra flere ja. Jeg er ikke bekymret for ekorn og fugl! Jeg tenker det er mange gode matplasser i området ellers her også om de som flytter inn ikke overtar med foring. Men de kommer til å få fuglemat i innflyttningsgave, så tenker jeg nok det insprierer de til å fortsette med foringen 😉

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her