Vinterhagen! Avstemning

Herlige vinteren!
I forrige uke satt jeg opp en enkel konkurranse på Facebook. Du kan se alle bidragene her og her. Jeg har gått gjennom og valgt ut 9 finalister (ikke lett skal jeg si, måtte tilslutt trekke lodd blant topp 17), og nå kan du stemme frem en vinner! Vinneren får ett eksemplar av min bok Fuglefryd.

(og jeg beklager at det tok tid fra utlysning til nå, men jeg har hatt store dataproblemer).

Her er finalistene, avstemningen er nederst, – husk å stemme!

Bilde tatt av: Torill Vissebråten

Bilde tatt av Tina Saatvedt

Bilde tatt av Maria Strøm

Bilde tatt av Birgitte Johannessen

Bilde tatt av Mariann Svingen

Bilde tatt av Diana Madeleine Kalvatn

Bilde tatt av Else Marie Lida

Bilde tatt av Bodil Udstuen

Bilde tatt av Maria Kyhn

Avstemning:
– merk av ved det bildet du vil stemme på, og trykk så Vote nederst. Avstemningen er åpen ut helgen, vinner annonseres mandag.

Oppdatert: Jeg ser at avstemningen dessverre ikke oppfører seg pent i alle nettlesere… Dersom du ikke får opp en boks å klikke ved siden av navnet på kandidaten, så stemmer du ved først å klikke på selve navnet, og så klikke på “Stem!”


Oppdatert: Jeg ser at avstemningen dessverre ikke oppfører seg pent i alle nettlesere… Dersom du ikke får opp en boks å klikke ved siden av navnet på kandidaten, så stemmer du ved først å klikke på selve navnet, og så klikke på “Stem!”

Herlig med ekte vinter, eller hva! Men ja, nå er jeg klar for våren, i løpet av helgen skal du få se hva jeg har satt i gang med på terrassen :D

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments

 1. Så flotte bilder-alle er jo vakre! Stemte men vet ikke om det ble registrert, er ikke på Facebook. Derfor gir jeg min stemme her til M. Kyhn

  1. Moseplassen

   Jeg kan ikke ta i mot stemmer utenom stemmeboksen, men vi får håpe du fikk den registrert, det gjorde du nok :)

 2. Trine Huseby

  Vakkert bilde som fanger vår vakre natur

 3. Ariana Vivi-Ann Heisholt

  Alle bildene var jo utrolig flotte! Bildet til Maria Kyhn synes jeg likevel skiller seg ut, fordi det viser en hage i full vinterdrakt, og ikke bare et nærbilde av natur. (Nærbilder av natur er også vakre naturligvis.) Her får man lyst til å sette seg i hagen og nyte fargespillet som solstrålene skaper – en fantastisk hageopplevelse!

  1. Moseplassen

   takk for din stemme Ariana!