Løsningsorientert blåmeis…

Noe av det som gleder meg stort her på takterrassen min er at jeg fortsatt har god kontakt med fuglene. Det er like mye fuglesang her som jeg hadde i gamlehagen, og de stikker av og til innom terrassen min.

Foreløpig er her ikke tilrettelagt så veldig, men småfugler er da løsningsorienterte…!

De bader i plastkassen jeg bruker for å vanne småpotter, og henter redemateriale i rotekroken min. Hehe, jeg har jo fortsatt ikke fått ordnet med en haug hundehår som jeg hadde tenkt, men blåmeisen synes tydeligvis hamptauet jeg har samlet alle kvistene med var et helt greit alternativ.

Og det gjør meg så glad!
Jeg er ikke overrasket over at jeg kan ha gode naturopplevelser i femte etasje midt i Oslo sentrum, men at de i så stor grad kommer spaserende inn “av seg selv” hadde jeg ikke regnet med :)

Les forresten gjerne også bloggposten jeg lagde for en par uker siden om å hjelpe fugler og ekorn med redemateriale. Flere gode ideer her. 

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comments

  1. Så hyggelig, Anne! Jeg har også lagt frem litt til fuglene her, mose og tørt gress fra plenen.

  2. Så flott- visste jo at de ville komme etter..