Intervju med meg i denne ukens Allers :)

Denne uken smiler jeg til deg fra forsiden av Allers, og inni er det et tresiders intervju som en del av serien Kvinner som satser :)

Fokuset for intervjuet er nemlig at jeg gjennom bloggingen og det denne har brakt med seg får bruke min lille arbeidsevne på maksimalt vis. Innsatsen jeg legger ned i bloggen bidrar parallelt til både meningsfull hverdag og inntekt. Jeg har rett og slett satset med det jeg har, og skapt livskvalitet.

Jeg startet jo ikke bloggen for å lage meg en arbeidsplass. Men når jeg oppdaget at det var et potensiale for at bloggen kunne være mer enn hobby, så har jeg forsøkt å dyrke det, og det er veldig gøy at jeg som har reduserte helse også kan satse!

Jeg er jo litt stolt av at jeg får til såpass som jeg gjør med det jeg har av helseutfordringer. Men jeg synes det er viktig å få sagt at jeg ikke har gjort dette i ett vakum. Jeg har fått og får fortsatt helt essensiell hjelp. De første årene var satsningen mulig fordi min daværende ektemann Hallstein tok det meste av de pragmatiske hverdagsoppgavene. Det var et ønske fra hans side at min lille futt ikke skulle brukes opp på oppvask, jeg skulle også få spre vingene litt. Nå har jeg jo blitt bedre og er sjøldreven på husarbeidet, men får fortsatt hjelp av familien for skippertak, som feks å komme i orden med krukkene, eller samle inn skogsskatter for vinterens dekorasjonsarbeider.

Fra fotoseansen for artikkelen: Fotograf Sverre Jarild fotograferer at jeg fotograferer.. :)

Bloggingen startet ut med et behov for å dele hagegleden. Det er fortsatt hovedmotivasjonen, men i tillegg er det altså en arbeidsplass, en mulighet til å utvikle meg, en mulighet til å delta og bidra.

Målet fremover er å fortsette å levere godt innhold, men jeg må også jobbe målrettet med å finne måter å tjene penger. Jeg har gode lesertall, nå må jeg bare greie å overbevise annonsører om å bruke meg. Lykkes jeg ikke med det så må jeg skjære litt ned på bloggingen og bruke mer av innsatsen på å skrive bøker. Vi får se hva det blir, men jeg kommer til å fortsette å satse med det jeg har, og så lenge dere vil ta i mot så kommer jeg til å fortsette å dele av mine hagegleder!

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

 1. Den som jobber hardt og elsker det en driver med, skal ha som fortjent, og suksessen er deg vel forundt. En inspirerende flott blogg har du. Å skape en interessant blogg og å få gode lesertall, kommer ikke av seg selv. Det er målbevisst hard jobbing. Jeg er en godt voksen kvinne og har en blogg om mitt hverdagsliv. Det er nok enklere å være interessant for lesere nå du har et tema som mat, hage, politikk, interiør osv. enn å bare by på seg selv og sitt hverdagsliv. Dog er det ikke så mange godt voksne kvinner jeg vet om som har blogg. Jeg skulle ønske det var flere.

  Lykke til videre og du har all grunn til å være stolt.

  Beste hilsen fra Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

 2. Da må jeg huske å kjøpe Allers i morgen, det blir spennende.
  Artig å få dine betraktninger rundt dette med bloggskriving. Det er så flott at du tok skrittet ut i Blogglandia, og at du har utviklet bloggen til å bli det den er i dag. Må også gjenta ( er en stund siden jeg sa det sist) at du har vært en stor inspirator for meg (også med handicap)når det gjelder hagearbeid. Jeg håper selvfølgelig du fortsetter å blogge så mye som mulig, men har også forståelse for at du velger å bruke mer tid på bokskriving ol. hvis du føler det blir riktig. Det er trods alt pengene vi lever av. Uansett; lykke til.

 3. Hei Anne. Jeg håper at du kommer til å forsette med blogg. Får så mange tips og ideer fra deg. Du bør være stolt av det du får til, tross dine helseplager. Stå på videre, heier på deg.
  Hilsen Hanne-Lise.

 4. Da må jeg kjøpe Allers denne uken. Må jo bare se de flotte bildene jeg går ut fra at de har tatt og lese intervjuet ditt. Synes det er superbra at du som sliter med helsen din har en så positiv innvirking på oss andre hageglade og får til så mye som du gjør , jeg er virkelig imponert over deg:-) Jeg storkoser meg med bloggen, instagram og facebook der jeg følger deg. Du gir meg masse inspirasjon til selv også å ha masse planter på mine terrasser :-) Selv om du synes nok jeg ikke har nok da, men det skal jo klarer seg litt selv i ferien og da må jeg begrense meg litt :-) Ønsker deg en knallfin helg!

  • Hei Lisbet :)
   hehe, jeg synes alle skal ha nøyaktig så mange planter de har lyst på! Selv om jeg trives med å ha jungel så synes jeg jo ikke alle andre skal ha det sånn, og som du sier så skal det jo stelles også :)

   Og, veldig hyggelig å høre at du liker det jeg deler i de ulike kanalene! Takk for koselig kommentar på det!

 5. Nydelig intervju Og takk for bloggtips! Jeg har mange lesere når jeg legger ut men sliter med å få folk til å kommentere eller bli følgere. Men gir selvsagt ikke opp!Klemz

  • Hei Marit :)
   Så flott at du hadde glede av tipsene i artikkelen.
   Kommentarer er hyggelig, men det er bare et fåtall som føler de har noe å si og dermed legger igjen en hilsen. Det er mer motiverende å se på hvor mange som leser, synes jeg. Det er også flere som kommenterer på facebook og instagram og slikt, så jeg ser stort på det og er glad for de kommentarer jeg får. Spesielt siden jeg er så elendig på å kommentere hos andre selv.

   Og, når du kommenterer hos andre så er det lurt å legge inn lenke til din egen blogg i kontaktfeltet. Det er kjekt for oss som får kommentar, og det hender også at lesere følger lenken videre og blir kjent med en ny blogg :D

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her