Påske snart :D

paaskeJepp, det nærmer seg…
Jeg har vært og snikhandlet litt på gartneri, og til min store glede så hadde de ikke bare påskeliljer, men også stemor :D Sammen med litt mose så ble det jo ganske koslig. At det hele står i en plastpotte får dere bare se bort i fra, man tager det man haver…<
Stemor nå? tenker du kansje, den lever jo ikke lenge… Vel, med litt omsorg så går det kjempefint å ha stemoren ute om det så skulle begynne å snø eller bli minusgrader i gjenn. Se bare på stemoren som jeg har skrevet om her og her, den har blomstret siden januar! Eneste du skal tenke på er at om det er minus i lengere tid så sett plantene i garasjen ol så de tiner, og vann de. Dersom de blir stående frosne i lengre tid så tørker de nemlig ut.
Gjennestad gartnerskole har drevet med litt utforsking på vårblomster og utplantingstid. Les om forsøket her, klikk deg videre så finner du litt om de ulike plantene og hvordan de greide seg.

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Har en stemor som spirte i februar men som ble dekket av snø igjen. Det blir spennende å se hvordan den har det når snøen forsvinner igjen. Har vært å kjøpt masse frø så nå kribler det etter å begynne å plante. Ha en riktig god påske! Hilsen Anne

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her