Rosedager i Freiaparken

img_0605Norsk roseforening arrangerer Rosedager i Freiaparken den 28 og 29 juni. Pdf med programmet.
Jeg har aldri vært på disse arrangemangene, men har inntrykk av at de har litt av alt og et must om man er litt roseintressert. Det er utstilling av roser og konkuranse. Foredrag om roser, orkideer og Chelsea flower show. En par foreninger er der med stands, og det er en masse salgsboder med roser, stauder, plantevernmidler og annet hagerelatert. En utstilling av Ikebana er det også (japansk blomsterkunst).
Jeg tviler på at jeg kommer meg av gårde på arrangemanget med mindre forkjølelsen plutselig forsvinner,,, men tenkte kansje det var andre der ute som kunne tenke seg å gå ;)
Forresten så anbefaler jeg alle på østlandet å titte i Oslo og omegn roseforenings program, kansje du finner noe av interesse.
Bildet viser en ukjent stilkrose fra hagen.

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

 1. Jeg er også drittforkjøla. Det er skikkelig urettferdig – ikke sant? Det kan hende jeg truer meg innover allikevel. Har iallefall veldig – veldig lyst. Drikker litervis med peppermyntete. Hjelper gjør det (tro kan flytte fjell) – godt smaker det også. God bedring til deg. Håper at du kommer deg innover. Har iallefall lyst til å få med meg orkideene og krukkeplantingen. God bedring til deg. Håper du blir fort – fort bra. Hanne

 2. Thank you lin :)
  God bedring Hanne
  Katrine, mmmm, sjokoladefabrikk… Men du bor jo ikke så langt fra Nidar nå eller hva? (selvom nidar jo kun er halvparten så godt som freia ;) )

 3. He…Enig ja. Freia Melkesjokolade..Mmmm…
  Bor en og en halv km unna Nidar nå…

  God kveld…Mmmm….:-)))

  En liten tilståelse: Da jeg jobba på Freia, spiste jeg bare Fox. Ble litt kvalm av alt det søte…
  Men nå er Freia Melkesjokolade topp!!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her