Blad i motlys

blader1blader2
Kveldsola lyste så fint gjennom jordbærbladene at den trakk meg ut fra sofaen i går. Bildene er av blomkarse, blodbeger, jordbær og heuchera/alunrot.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Motlys er flott å fotografere i:-) Ser mange fotografer ikke sette det særlig høyt, men jeg syns mange bilder blir nydelige da. Har en liten samling av div.blad i motlys etterhvert.

    :-))

  2. Å, det var vakre bilder! Så flotte farger, så friskt og naturlig. Kjempefint! koselig blogg du har, også – jeg kommer helt sikkert tilbake hit. Ha ei fortsatt fin helg!

  3. Kjempebra. Jeg sliter mye med å ta bilder i motlys og må ofte bruke blits for å få til et bedre resultat. Men disse var veldig bra! Må være en kombinasjon av en god fotograf med et knakende godt kamera!

  4. jøss, så motlys er ikke «bra nok» i fotoverdenen? pussig. Det er jo uslåelig for å få frem spennende bilder av bladstruktur da 😀
    Randi, takk skal da ha, hyggelig at du har funnet frem hit 🙂
    Marit, blitsen og jeg er ikke venner, men vi skal snart gå på blikjentkveld tror jeg hihihi. Mannen kjøpte jo tilogmed ekstrablits…

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her