Gult!

Primula, grønnfink, påskeliljer
Fanget i dag i solen 🙂  (fuglen er en grønnfink, blomstene er fra gartneri, ikke egenavel altså)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

16 KOMMENTARER

  1. ja, her nytes våren i fulle drag, det har vært helt fantastisk her i det siste 🙂 Ikke så mye action i bedd og på busker som jeg har sett, men snøen trekker seg vekk, og fuglene kvitter i vei, og det er mildt nok til å sitte på benken og nyte dagen 😀

    … og snart kommer trekkfuglene!

  2. Lekre, mjuke gulfarger på alle tre. Nydelig!
    Jeg har masse gult om våren, det får være så lite trendy det vil.

  3. Gult har seilet opp som en av mine favorittfarger, etter at jeg nærmest har hatet den i ‘alle’ år. Merkelig fenomen! Så disse bildene falt i smak 🙂 Nydelig liten pipp i midten, og både Primula og påskelilje da! Ååååå – jeg gleder meg til jorden kommer til syne her også!

    Hva slags fugl er det du har tatt bidle av? Jeg har elendig fulgekunnskap…

  4. Åh så herlig. Her er det bare to stk primula som blomstrer enda etter snøen. Men de er ikke kommet ordentlig igang enda.
    Påskeliljene står i knopp da, men har ikke bøyd nakken enda.

  5. Altså, Gartneri jenter, Gartneri!!! 😀
    Dere får jo ikke fuglene der da, men blomstene 😉
    (men man får jo fuglefor, som gir fugler..)
    Det er altså ikke en eneste liten tings som er i nærheten av å blomstre i denne hagen som ikke er kjøpt inn i blomst,, akkurat det er jo litt fordi jeg ikke fikk somla meg til å fikse snøklokker i høst da, men dog. Det ligger tett med snø her, er bare smelta inntil solvarmingskroker.

    Fuglen er en grønnfink, en gjest jeg ser ofte her på moseplassen.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her