God påske :D

påsken-2009Her ser dere min eneste påskepynt 🙂
Gullbusk/ forsytia ble tatt inn forrige helg, og brukte kun noen få dager på å springe ut. Nå står den der og stråler 😀

Fortsatt god påske til dere alle! Ønsker dere alle deilig vær, også håper jeg dere går ut i hage/skogen/grøftekanten/balkongen og finner et vakkert vårtegn og melder på konkurransen Frøken Vår

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

15 KOMMENTARER

  1. stilig blomsterbukett – og bilde. Takk for et flott tips også-jeg skal gå ut å klippe av mine brukne greiner å gjøre detsamme, så kommer de til nytte like vel 🙂

  2. Så lekkert arrangement! Og den lampen var utrolig flott. Det minner meg på at jeg har glemt å sette frem ungenes påskepynt…. (ikke så lekkert…)

  3. Fortsatt god påske til til også, vi har samme smak når det gjelder påskepynt – nemlig Forsytiagrener!

  4. Du så stilig Anne !!!! Du er jo rene kunstneren til å sette opp stilleben jo ;0) Vakkert, vakkert og den stilige lampa da.

    Du kunne nok blogget litt mere fra ditt interiør, me like ;)))

    Påskeaften klemmmz

  5. takk takk for påskehilsner og god-ord alle sammen 🙂

    Den lampa er vi forelska i sjøl, det er faktisk to år siden den ble kjøpt, men det var først i forrige uke vi fikk den opp… jaja, ting tar tid 😉 (og vi har jo flytta og pussa opp og..)

    Gunda, takk, hehe, det er en grunn til at jeg ikke blogger mer interør enn jeg gjør… eller det er to, den første er at det er så kjedelig å rydde, den andre er at det stort sett ikke ser ut i det hele tatt her… oppussing som sagt, stua er ferdig men i hovedsak ikke møblert, kjøkkenet er ferdig, soverommet ble nettopp ferdig, men vi har ikke flytta inn enda, resten er kaos. Men det kommer noen knips ettersom det blir litt å vise tenker jeg 😉 (for å vise rot gidder jeg ikke…)

  6. Kom tilfeldig over dette bildet da jeg søkte på påskepynt på Google og syntes det er såååå fint!! Utrolig lekkert stilleben. Nydelige farger og lys:)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her