Gleder meg til: Markblomster!

Markblomster har alltid stått meg nær, det uperfekte og upretensiøse, og ikke minst uplanlagte og viljesterke er ytterst sjarmerende. Markblomster er noe av det jeg virkelig gleder meg til et gjennsyn med til våren og sommeren, hva med deg?

Bilderas følger:

[new_royalslider id=»3″]

Bildegalleri. Du kan gå fra bilde til bilde ved å klikke på selve bildet (det store eller de små) med musemarkør, eller bruke fingeren og dra de sidelengs.

Pst: Lurer du på hva en av blomstene heter så spør! Jeg er litt opptatt med å lage tekst og illustrasjoner for morgendagens konkurranseutlysning, så jeg kunne ikke ta meg tid til å finne ut hvordan få navnene til å vises i bildegalleriet akkurat i dag. Men, om noen lurer så svarer jeg gjerne på hva blomstene heter.

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

10 KOMMENTARER

 1. Markblomster er mine absolutte favoritter! St.Hansblomst, blåklokke, hvitkløver, engsoleie, bekkeblom, tiriltunge, løvetann, forglemmegei, lista er evig! Åh, som jeg gleder meg!

 2. Åshild, akkurat denne tror jeg ikke en kan få til Blogspot/Blogger, men det finnes sikkert andre slider/galleri plugins som kan brukes på blogspot!

  Line og IngerKarin, det kribler litt i magen min nå etter at jeg bladde meg gjennom bildealbumet, godt å høre at det er flere som deler følelsen :D

 3. hei,
  nydelig blogg full av inspirasjon. fant deg i dag!
  har lagt deg på blogglista mi allerede. besøk meg gjerne du og.
  god helg, klem Tove

 4. Gleder meg til å plukke markblomster etterhvert som de titter opp av jorden utover våren og sommeren. DET er sommer på sitt beste, enten det er sol eller regner

 5. Jeg ser også frem til markblomstene kommer, endel ukjente for meg var det blant dine favoritter. Det er nok forskjell på østlandels naturblomster og sørvestlandet hvor jeg holder til.

  En god helg ønskes deg!

 6. Hei Tove, så koselig å høre :)

  Grete, åja, markblomster er like fine i regn, eller, iallefall like etter regn med dråper på :D

  Randine, disse bildene er fra litt her og der, ikke alle disse er vanlige heromkring heller nei. Men artig det med at det varierer sånn med markblomstutvalget. Noen faste travere er det jo, men plutselig dukker det opp nye planter, spennende å være på tur :D

 7. Hei Tove, så koselig å høre :)

  Grete, åja, markblomster er like fine i regn, eller, iallefall like etter regn med dråper på :D

  Randine, disse bildene er fra litt her og der, ikke alle disse er vanlige heromkring heller nei. Men artig det med at det varierer sånn med markblomstutvalget. Noen faste travere er det jo, men plutselig dukker det opp nye planter, spennende å være på tur :D

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her