Kom mai du milde!

Overskriften er ment mest som en kommando, om noen skulle lure ;)

Vi har nemlig hatt veldig fint aprilvær, i forstand av at det har vært sol og opphold, men mildt har det ikke vært… Noen blomster drister seg frem, men det meste holder hodet fornuftig under bakken så lenge, og jeg savner fargene! Men, til gjengjeld så fryder jeg meg jo desto mer over de få som kommer frem,  og så minner dette været meg på at planene mine for å få opp planter og gjerde for å bremse vinden er viktige…

I den «ville» delen av hagen fant jeg hvitveis i dag. Hvitveis er en av de skjønneste markblomstene og jeg setter stor pris på å ha en liten koloni her i hagen. Nydelig krisp hvitfarge mot lekkert grønt bladverk gir løfter om vår og sol og varme og sommer :)

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

6 KOMMENTARER

 1. Hei du. Jeg stiller meg helt klart bak den kommandoen din. Det er på høy tid med litt lun varme nå. Jeg blåser bort i den sure vinden som feier over oss om dagen.
  Men, men…
  Jeg kler på meg masse ull og så rekker jeg i alle fall å få gjort det klart i bedene til varmen sender alle spirene opp av jorda på en gang (før eller siden).
  Nå er faktisk snøen helt borte! Jippi!!!

 2. Ja, nå kan varmen komme for fullt! :-) Vi får være glade for at været har vært så solrikt og fint denne våren, men det har nok også vært med på å redusere temperaturen noe om natten… :-)
  MEN nå ligger alt det beste fortsatt foran oss….! :-D
  Ha en fin dag
  Stein

 3. Elsker bloggen din!! Funnet masse nyttig informasjon her ;)

  Hos meg er nesten all snøen vekke nå, og det er skikkelig vårstemning med både hvitveis, blåveis og hestehov ;)

 4. Hei :)
  Tusen takk for alle de koselige kommentarene :D
  Vi kryssr fingrene for en fantastisk vår og sommer nå! Go MAI!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her