Gledesstrålende gul gave!

Ååå tenker du, så stor og raus bukett!
Thihi, det stemmer jo det, men det er også litt juks. Buketten på bildet er nemlig egentlig to, og begge er nå gitt vekk. Men før jeg gav de vekk så fikk de glede meg en halv dag, og nå dere :)

Buketten inneholder fresia, iris og bupleurum. Buplerumet er ingen imponerende plante sånn i seg selv, men det er genialt med slike lette anonyme blomster i buketter, de fyller ut og gjør det hele mer komplett.

Ønsker alle en glad påske!

gul-bukett-3
gul-bukett-1
gul-bukett-5
gul-bukett-4

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her