Blomstermimring: Herlige helleborus :)

Helleborus, populært og høyst missvisende for norge kalt julerose, er min favorittstaude på våren. Jeg oppdaget i dag et knippe bilder fra i våres som jeg ikke kan se å ha vist her på bloggen før, så da tenkte jeg det kunne passe med litt vårlig inspirasjon?

helleborus-hage-3

helleborus-hage-6

helleborus-hage-4

helleborus-hage-1

Om du vil se flere av mine herlige juleroser (jeg har en ganske frisk samling) så finner du innleggene på stikkordet Helleborus. Om du vil lære om juleroser så har jeg skrevet litt her.

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. For et flott syn idet det blåser stikker og strå her sør,-har vært og sett til mine juleroser- og i dette mildværet ser jeg store knopper- men det er mer på naboens:-) Har hvite og lilla,de hvite pleier å komme først her. ha en fin dag

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her