Snøklokker i blomst!

Jeg er for øyeblikket i Horten og her har våret kommet litt lengre enn i hagen min. Det kommer en par andre hageskatter senere i dag, men først vil jeg starte med en helt basic plante jeg faktisk ikke har selv: Snøklokker!

Det gjør godt å se blomster!

snøklokker-2 snøklokker-3

4 KOMMENTARER

  1. Hei Anne. Snøklokker anbefales. De kommer kjempetidlig og blomstrer veldig lenge. Blir flotte tuer. Setter veldig stor pris på de vanlige, gamle Snøklokkene. Best å få ei lita tue fra en annen hage før de visner ned. Lykke til. Hilsen Else.

  2. Snøklokker er så nydelige. Hadde de der jeg bodde før. Der stod de helt inntil veggen, der snøen forsvant først. Så jeg måtte nesten klatre over snøfonnene for å se de.
    Jeg har dessverre ikke snøklokker her jeg bor nå. Skjønner egentlig ikke hvorfor? De er jo rett og slett yndige.

  3. Hvordan er det å kombinere store hostafelt med snøklokke? Vil snøklokken komme gjennom nedbrutte hostablader?

    • Det høres jo ut som en god plan sånn i forhold til at snøklokkene da fyller ut området mens vi venter på hostaen som jo er treg på våren, og så dekker så hostabladene over snøklokkebladene. Men ja, om snøklokkene kan komme opp gjennom hostaen (uten at du fjerner disse), det vil jeg tro avhenger mest av hvor tett lag med blader det er. Altså, er det enormt mye blader og en veldig tett bestand så blir det vel tøft, men da kan du jo eventuelt bare fjerne hostabladene i de områdene det blir for tett?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her