Takk :)

anne-lynghjerteTusen takk for fantastisk respons i forbindelse med tirsdagens innslag på God morgen Norge! Både takk til alle dere som lot meg få låne bilder av lyngkransene deres, det er helt utrolig at det kan komme inn så mange bilder på en forespørsel lagt ut kl ni om kvelden! Og, takk til alle dere som har lagt igjen hyggelige hilsener om at dere liker å se meg på tv.

Det varmer!
Dere får meg til å sveve på en sky!

 

Jeg må glatt innrømme at jeg var bra sliten i går, men akk så glad og stolt over at jeg kunne ta utfordringen. Jeg liker godt å være på tv, og storkoser meg i studio til God morgen Norge hvor jeg føler meg helt hjemme. Det er gøy å være den TV2 ringer til i en sånn situasjon, det betyr at de har tillit til meg, og det er stas å vite at dere lesere er villige til å stå på litt for å bidra med bilder til sendingen på så kort varsel. Leserenes bilder gjorde at vi fikk en vesentlig variasjon og dermed en dypere inspirasjon, og God morgen Norge elsker dessuten å inkludere seerene sine :)

Det var også ganske så kult å se at jeg greide å kaste sammen tre kranser på minimalt med tid. Faktisk satt jeg delvis i greenrom og delvis på gulvet i studio og bandt på to av de mens jeg ventet mellom innslagene mine! Hadde jeg hatt enda mer tid hadde jeg bundet flere, men det ble heldigvis nok.

Og apropo nok. Det kom inn mange flere leserkranser enn jeg kunne vise frem på tv, og enda flere etter sending, så jeg tror jeg lager en bonussamling nå til helgen. Så fortsatt å sende inn bilder av lyngkranser eller andre dekorasjoner så kanskje din er en av de jeg løfter frem til helgen, eller senere :)

Men nuh skal jeg forberede foredrag jeg har i kveld på Modum hagelag, så håper jeg at jeg får tid til å lese og respondere på alle hyggelige kommentarer rundt om i løpet av en par dager. Frem til det: Tusen takk for at dere heier på meg! <3

lynghjerte-blader

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Klart vi heier på deg Anne. Du gir så mye inspirasjon og glede gjennom bloggen din – og på TV, så det skulle bare mangle.
    Lykke til på Modum i kveld!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her