Se meg på TV2 i morgen tidlig!

I morgen tidlig litt over ni blir jeg å finne smilende på God morgen Norge, TV2. Det er ganske lenge siden sist jeg var på TV nå, så jeg gleder meg veldig!

Dagens tema blir å drive frem grener. Hvordan ta de inn, hvordan lykkes med å få de til å springe ut, og ikke minst så skal jeg jo vise frem noen eksempler på alt det fine man kan drive frem. Så, skru på TV2 i morgen tidlig for en dose våååår! Sendeplanen sier ti over ni, men erfaring tilsier at det kan skyves på både ene og andre rettningen så skru på ni så er du sikker på å få det med deg. (Eller, om du ikke er så keen på å se morgentrøttentusiastiske meg: du kan lese denne gamle bloggposten for the basics)

gullbusk-bukett-1

Pst:
God morgen Norge ringte meg om dette kl 12 i dag! Hull i sendeplanen trengte å fylles og jeg er ikke vanskelig å be. Det blir derfor ikke så mange blomster i studio (selv ikke løfter om å få komme på tv får en knopp til å springe ut på en dags varsel..), men jeg supplerer de primært nakne grenene med bilder av utsprungne grener så jeg tror da det blir inspirerende lell. (Om noen på Nordstrand tilfeldigvis har en ferdig utsprunget bukett grener å låne vekk så si da endelig i fra).

Heldigvis var jeg allerede på Nordstrand, det er nemlig her de fleste vasene er. Så blir det litt spennende hva jeg finner i garderobeskapet, for alle de beste hverdagsklærne er på Majorstua. hehe, litt flyttekaos hører med, og skader ingen :)

8 KOMMENTARER

 1. I morgen har jeg anledning, så da har vi en avtale; jeg spiser havregryna mine sammen med deg og tv2-folka i 9-tiden.

  Å drive fram greiner fra egen hage eller fra naturen, er en flott måte å tjuvstarte våren på.

  • Neida, det ble en super start på dagen før arbeidsoppgaver som jeg kvidde meg til. Ble litt bekymret for at jeg var for sent ute da de begynte med sjokolademoussse klokka ti over ni, men så kom det jeg venta på…
   Nå er jeg veldig inspirert til å drive kvister , skal satse på villkirsebærtreet som har nydelige blomster, men ubrukelige bær. Sånne «vår-forsmaker» blir fine å ha med som gave også, spesielt til en som ikke kommer seg ut i hage eller i naturen noe mer.

 2. Da fikk jeg sett opptaket fra dagens sending og det var veldig inspirerende ! Ikke hadde jeg tenkt på at man kan ta inn div greiner og drive fram både bladverk og vakre blomster inne mens man venter på våren… :) Takk for god idė !!!
  Og det å følge denne prosessen i alle stadier er i tillegg gull :)
  I tillegg skaper de alltid et spennende innslag i rommet med sine skulpturelle former og uttrykk i flere stadier…
  Ellers må jeg si at du er en fremragende formidler & inspirator (kommer «gjennom» skjermen så til de grader !!!)…
  Og ps; hvilken herlig kjole, med så mange fine detaljer!
  Prikken over i’en!!!
  Snakk om å blomstre i alle betydninger av ordet ;-)
  Ønsker deg en fortsatt strålende dag ! Lilja

 3. Du er da så proff!! Kjempekoselig å se deg på GMN. Håper virkelig de inviterer deg mere. Jeg driver alltid kvister – men du har alltid nye tips man ikke har tenkt på,- ha en flott dag.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her