Fra «bak scenen» på Sommerhytta, TV2

Det har vært så mye som har skjedd den siste måneden at jeg ikke har greid å henge med på tv. Så det var først i dag jeg fikk satt meg ned med Sommerhytta, og oppdager at de jammen er inne i sin siste uke!

To siste program går onsdag  kl 19.30 og torsdag kl 20.30, + diverse repriser, inkludert reprise på dagens episode i morgen kl 1800.

Dersom du i likhet med meg ikke har fått med deg alt underveis så ligger alle 40! episodene av Sommerhytta på Sumo (betaltjeneste)

Jeg var faktisk på opptaket den nest siste uken i høst. Det var blitt bikkjekaldt, og ikke akkurat sommerlig, men veldig gøy å se hva deltagerene hadde fått til (wow!) og få meg en prat med dommerene: Finn Schjøll, Aina Steen og Lars Fossum.

 

Nå er jeg spent på å se hvem som vinner. Det var så artig å overhøre dommerene når de oppdaget at deltagerne gikk inn i finaleuken av Sommerhytta med tre hammere hver seg, den var slettes ikke manipulert slik om noen skulle finne på å tro det. Det ligger an til spennende innspurt!

 

Legger ved noen bilder tatt underveis i filmingen, håper dere også kan synes det er litt moro å få det hele fra et nytt perspektiv :)

(gaaah! den blå porten der, kan noen skaffe meg en sånn, ferdig patinert?)

Herlige sjarmører på sett :D

Morro at de ulike lagene løste inngangsområdet sitt så ulikt!

Legg merke til hva produksjonsteamet har på. Stakkars dommerene prøvde tappert å late som om ingenting, men varmt var det IKKE. Jeg sto med lue og vinterjakke og hakket tenner…

Sommerhyttas tre dommere, fra venstre: Lars Fossum, Aina Steen og Finn Schjøll.

Nå gleder jeg meg til å se hvem som vinner!!

 

 

Og husk: Om du liker å se hage på tv, følg meg på Facebook så blir det jevnlige oppdateringer fremover!

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Hei. Ja, det blir spennende å se hvem som vinner. Håper litt på det gule laget. De kunne ingenting, og se hva de har fått til. Men jeg tror nok det blir det blå. Ønsker deg en fin dag.

  2. Ble så glad da dere to., solstråler,, fikk den gule hammeren
    Gratulerer sååå mye, håpet på dere og fikk virkelig tårer i øynene da dere ble hytteeiere, dere fortjente det mest av alle. Kos dere masse

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her