Stemningsfulle tåkebilder fra gamlehagen :)

Det er noe magisk med tåke.
Ikke så ofte jeg får oppleve det her nede i byen, men på Nordstrand hadde vi det av og til. Det er noe med endringen av hva du kan se som skaper helt nye opplevelser. Bakgrunnen og fargene viskes vekk, forgrunn og former trer frem.

Disse bildene tok jeg for ett år siden. Jeg har jo nå flyttet fra denne hagen, men ble så glad når jeg fant de igjen i bildearkivet i dag. Ganske sikker på at jeg ikke rakk å dele de i fjor, da var det jo så mye baluba med å komme i orden for salget av boligen, så da synes jeg det var morsomt å løfte de frem nå :)

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Tusen takk.
    Så nydelig og harmonisk. Du er altså så dyktig Anne. Klare å skape et slikt vakkert kunstnerisk utttrykk, formidle og inspirere andre til hageglede.
    Like spennende hver gang jeg åpner bloggen din.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her