Synes du Moseplassen er verdt en pris?

Jeg liker ikke å konkurrere. Jeg er veldig opptatt av å gjøre en god jobb og å bli bedre, men jeg måler meg mot meg selv, ikke den ved siden av meg.

Men. At jeg ikke liker å konkurrere betyr ikke at jeg ikke liker anerkjennelse ;)
Jeg synes det er fantastisk hyggelig når noen sier de setter pris på det jeg gjør. Og det er virkelig kjekt å bli løftet frem som en som «er god» til noe konkret. Og. Kremt. Sånn biznissmessig er det bra med ekstern anerkjennelse også.

Så, når jeg nomineres til pris som årets interiør-influencer (influencer er det nye ordet for en som bruker sosiale medier som blogg/ instagram/ facebook/ youtube) så blir jeg naturligvis glad og stolt! Og får lyst til å vinne. Selv om jeg hevder jeg ikke er konkurransemenneske. Hehe. Men ja. Jeg føler altså ikke at jeg konkurrerer med de ni andre nominerte, deres kanaler er uansett så utrolig anderledes enn Moseplassen at det ikke henger på greip å sammenligne oss. Jeg er ikke komfortabel med å si at en av de ti nominerte er den beste av oss, men det går derimot ann å si at en av de har noe x-tra ved seg som gjør den verdig litt stjernedryss.

Synes du det er Moseplassen som fortjener det så blir jeg glad om du stemmer på meg i årets Vixen.
Klikk her og skroll ned til du finner Årets influencer Interiør.

Vixen insisterer på å være fullstendig fjortis, så man kan stemme hver 12. time frem til 15. januar. Så, det er veldig hyggelig om du slenger inn en stemme av og til fremover også :)

Vixen-prisene fungerer slik at juryen nå har plukket ut ti semifinalister, så stemmer publikum, og de fem som får flest stemmer går til finalen, hvor juryen så velger ut en vinner. Jeg har vært i finalen to ganger før, takket være deres stemmer. I år har ikke juryen lagt ut noen tekst om at interiør-vinneren må være «opptatt av det nyeste av trender» så nå har jeg vel en faktisk sjans på å vinne, hehe. Men, først finaleplass, og det er det bare dere som kan sikre meg :)

Passelig blygt og sjenert ekornbaby for å kommunisere hva jeg føler ved å oppmuntre dere til å stemme, hehe.

De nominerte:
Dessverre har ikke Vixen lenket til alle de som er nominert, så dere som stemmer har null sjans til å bli kjent med noen nye eller finne ut hvem dere synes er mest verdige stemmen. Så. Jeg har laget en liste! De andre som er nominert for interiør er:

Francheska/ Francheskas vakre verden
Blogg, Facebook, Instagram

Linda/ Hviit
Blogg, Facebook, Instagram

Marianne / Inspirasjonsguiden
Blogg, Facebook, Instagram

Therese Knutsen
Blogg, Facebook, Instagram

Maren Baxter
Blogg, Facebook, Instagram

Nina/ Stylisimo
Blogg, Facebook, Instagram

Katerina / Only Deco Love
Blogg, Facebook, Instagram

Elisabeth Heier
Blogg, Facebook, Instagram

Ann Merete / Kreativ-i-tet
Blogg, Facebook, Instagram

Og så tar vi lenken for stemmingen en gang til: Klikk her og skroll ned til du finner Årets influencer Interiør.

.

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

15 KOMMENTARER

  1. Jeg stemmer på muse plassen da jeg syntes det er en fin blogg . Masse spennende om hage og blomster som jeg elsker .

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her