Glimt fra glade vinterdager på landet :)

Jeg har de siste ti dagene bodd i Fet og passet på min brors hus og kjæledyr. Det har vært skikkelig kos, ikke minst fordi her er mye fugl og ekorn utenfor, og fordi mine kjære foreldre bor rett borti her :)

Men i morgen skal jeg hjem, og jeg gleder meg ENORMT! Ahhh, gjett om jeg har fulgt med på Yr da! For selv om det bare er 40 min å kjøre så kan det være overraskende stor temperaturforskjell, så nå håper jeg endel av snøen er vekk, og at balkongen er enig med meg i at den skal bli vårlig!

Men først, noen glimt fra dagene i Fet. Som har vært fantastiske. Det er jo bra digg med strålende sol og gnistrende snø og kvitrende fugl. Og en katt som sovner på fanget… :D

Min svigerinne har et fantastisk bibliotek, med masse herlige hagebøker. Jeg har bladd i noen av de, men mest har jeg bladd i den nyeste boken til Claus Dalby som jeg omsider fant igjen og fikk åpnet. Inspirerende! Det ligger elektronisk bla-eksemplar her.

Ja, også har jeg jo laget litt juksevår… :D
Noen stemor, noen nakne grener, noen blomster i en vase. Alt er lov for å skape litt kontrast til alt det hvite ute!
Når jeg kommer meg hjem skal jeg begynne å så, og jeg skal plante barrotsplantene jeg fikk fra Hageglede forrige uke. Gleeeeeder meg!

Men før det skal jeg gjøre mitt ytterste for å fange flere fugleopplevelser. Her er så mye fugl, så det handler mest om å være på rett sted til rett tid. Har fått endel på bildebrikka, så jeg lover et lite dryss av fugleposter fremover :)

 

Men mest av alt skal jeg nyte vårstemningen de mange kurtiserende fuglene gir meg. Som dette yndige dompapparet hvor far slettes ikke kan holde fingrene for seg selv ;)

Pst: er du også glad i småfugler og ekorn i hagen? På søndag gjorde jeg en lang direktesending om fugler i hagen, du kan se den her om du vil

Håper du får en flott uke, du også :D 

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Flotte bilder du har tatt. Skjønner godt du vil hjem til din egen balkong nå. Tusen takk for tips til boken, den må jeg bare ha. Spesilet ettersom hagen på vårt rekehus er så liten at her må et plantes i krukker som settes på terassene.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her