Her holder jeg foredrag og er å treffe i april :)

«Reklame»

April er alltid en spennende hagemåned for meg. Det skjer mye ute, og det skjer mye arrangementsmessig. Også denne aprilen. Jeg skal holde ulike foredrag, og delta på en kundedag, og det er veldig hyggelig om dere vil komme og høre på og hilse på :)

Lørdag 7. april. Kundedag hos Tilboligen i Horten
Tilboligen er rå på drivhus, og nå er jeg deres ambassadør! Hvilket betyr at jeg kommer til å lage mye godt innhold om drivhus her på bloggen, og at jeg er tilstede på deres kundekveld i showroomet denne helgen, og på Hagemessa om tre helger.

Tilboligen åpner dørene til showroomet kl 10, jeg er der i alle fall fra 13-15. Jeg holder et kort foredrag kl 13.00, der kommer jeg til å fokusere på hvordan så, prikle, plante om og dyrke frem egne småplanter, og så skal jeg gi gode drivhusrelevante tips :)

Det er åpent for alle, og om du vil handle drivhus eller utstyr så veit jeg det blir noen gode tilbud :) Meld deg gjerne på Facebook-eventet. Showroomet ligger Thuegata 2 i Horten sentrum, besøk nettbutikken her.

20-22 april. Hagemessen på Norges Varemesse / Lillestrøm
Jeg skal holde foredrag på Hagemessen i år! Noen år siden sist nå, så det gleder jeg meg til :)
Mitt foredrag holdes på lørdag kl 14.00, og skal handle om hvordan jeg på ett år transformerte balkongen fra gold til oase. Det blir gode tips om å ha planter i krukker, og hvordan lage frodige og interessante hagerom på lite plass.

Jeg kommer i tillegg til å være rundt om på hagemessen deler av fredagen og lørdagen, om du ser meg håper jeg du sier hei! Mer om hagemessen her. 

Tirsdag24. april. Foredrag ved hagekveld i Ibsenhuset i Skien
Ibsenhuset lager til en hagekveld, hvor det blir tre foredrag og en rekke salgsboder. Har foreløpig ikke informasjon om hvilken boder som kommer, men jeg kommer og skal holde to foredrag!
* Liten plass, stor oase. En litt lengre variant av foredraget jeg holder på Hagemessen. Dvs tips og inspirasjon om hvordan dyrke i krukker og hvordan lage flott hage på lite areal, med utgangspunkt i min egen balkongtransformasjon.
* Levende hager. Her inspirerer jeg og gir konkrete tips om hvordan tilrettelegge hagen din slik at den er en oase for humler, småfugler og andre gode små hagevenner.

Dette gleder jeg meg også veldig til! Blir spennende å holde foredrag i en så flott og proff sal. Og så er det plass til veldig mange, så jeg håper jo at det kommer veldig mange også…  Billetter kan kjøpes her om du fikk lyst :)

Posten er merket reklame fordi jeg har betalt for å delta på noe av dette. 

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her