Velkommen til nye Moseplassen!

Hei, og velkommen inn i mitt nye hus! Jeg har nå flyttet bloggen ut fra bloggnettverket United Influencers og over på egen teknisk løsning. Her bestemmer jeg over alt, også det tekniske, og det er digg :)

  • For meg er denne endringen stor. Kjempestor. Fantastisk, magisk, vidunderlig og etterlengtet.
  • For deg derimot behøver det ikke å bety noesomhelst, hehe. Og det er helt ok.

Men ja, denne endringen vil til at det blir enklere og morsommere for deg å bruke Moseplassen. Og det blir morsommere for meg å lage innhold til deg.  Rett og slett :)

Richard og meg i innspurten. Det var dagen etter foredraget i Skien, så jeg var gørrsliten, men i godt humør ;)

Å flytte og sette opp en så stor blogg som dette er ikke barebare. Det er i teorien mulig å gjøre det selv, men for meg var det aldri ett alternativ. Jeg har stor respekt for å få det som er «usynlig» satt opp korrekt slik at siden fungerer optimalt både for mennesker og maskiner, så jeg satt vekk bloggmekkingen til et firma :)

Valget falt på DAY4 og jeg er veldig fornøyd. Både med hvordan websiden fungerer, og med hvordan prosessen frem hit har vært. Jeg er jo en ganske bestemt dame, litt kravstor tilogmed, og så har jeg jo denne kognitive svekkelsen som gjør at det kan være vanskelig å henge med på ukjente arenaer. Potensielt krevende å snakke om dataløsninger da, men Richard (min hovedkontakt) og jeg jobbet veldig fint sammen, med ryddig og effektiv dialog. Det meste skjedde via epost, og så satt jeg en par timer med Richard og vurderte designløsninger. Perfekt for meg som liker å være aktiv deltager, men som ikke liker å sløse med tid og energi. Anbefales!

Jeg er bare så utrolig happy for at jeg nå har helt egen blogg igjen! Jeg synes det har blitt så bra her, og gleder meg vil til å utvikle Moseplassen videre. Og så håper jeg jo at dere lesere blir like fornøyd som meg, og at dere blir enda litt mer glad i Moseplassen :)

Fem konkrete ting som er nye:

  1. Forsiden er mye ryddigere. Jeg anbefaler forresten at du stikker innom forsiden jevnlig, da får du tilgang til sesongrelevant gull fra arkivet
  2. Søk er mye bedre. Og vil bli enda bedre utover sommeren. Søk funksjonen finner du oppe til høyre, prøv den ut, jeg har nesten 3000 artikler i arkivet :)
  3. Bedre formatering. Lettere for meg å lage innlegg som er enkle å lese!
  4. Reklame. Jeg har tatt over reklamesalget :) Dere skal slippe slitsomme drittreklamer som autostarter videoer og annet plagsomt. Utfordringen blir jo å skaffe annonsører, men den som intet våger intet vinner. Ønsker du å nå hageinteresserte med annonser så kan du lese litt her, og kontakte meg på (anne @ moseplassen.no) for mer informasjon.
  5. Nyhetsbrev. Jupp. Omsider. Kommer to ganger pr mnd og rommer et utvalg av inspirasjon og tips som er hyperrelevante. Meld deg på her, du kan melde deg av nårsomhelst.

Meld deg på Moseplassens nyhetsbrev!

* indicates requiredAnne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Gratulerer med ny side. Det ser og høres veldig lovende ut. Du er ei tøff dame som tar det skrittet, og som tar ansvar for alt selv. Gleder meg til å fortsette og følge deg, som jeg har gjort i mange år allerede. Lykke til med din nye side! Dette klarer du. Klem fra Berit.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her