Paradishager: Nytt hageprogram på nrk!

Yes! Et helt nytt hageprogram fra min store helt Monty Don :D

Vet du at ordet paradis er avledet av det gamle persiske ordet paradeiza, som ble brukt om de persiske innelukkede hagene? Denne hageserien viser deg en rekke historiske paradishager, og noen nye, og snakker både om hagene og hvordan islam bidro til å forme de.

Paradishager er en engelsk hageserie i to episoder, orginaltittel «Monty Don’s Paradise Gardens», først vist i år. Vi får blant annet reise til Iran, Marocco, India og de svært berømte hagene i Alhambra.

Sendetider Paradishager på NRK:
Episode 1: Gikk på onsdag, har reprise natt til fredag 0415 og lørdag kl 12.25
Episode 2: Onsdag kl 21.20, repriser natt til fredag kl 0425, og lørdag kl 1135
Kan dessuten sees på nrk sin strålende nett-tv akkurat når det passer deg.

(C) Blink Films – Photographer: Andre Holzinger
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her