Bli med ut i kjøkkenhagen, på balkongen, en solrik septemberdag :)

Ja. Som tittelen sier. Bli med ut i kjøkkenhagen!

Mot rekkverket står det en lav plantekasse (Bedd), en firkanta krukke og mitt fine balkongdrivhus. I plantekassen er det palmekål, rabarbra (altfor lite plass så den sutrer litt), og ymse annet spiselig

Oregano, ja, blomstene er spiselige de også!
Blomkarse, super i salat :D

 

I krukken står det en bringebærbusk. Det er navnsorten ‘Aroma Queen’ som bærer to ganger i løpet av sommeren! En litt tidlig, og nå en ny runde. Ikke voldsomt mye bær, men veldig kjærkomment.

Og til sist altså mitt kjære drivhus. Som akkurat nå har tomater og paprika i seg. Nå har jeg tenkt å så litt ymse salat å sette inn på øvre hylle i drivhuset, målet er jo å strekke kjøkkenhagesesongen langt inn mot vinter :)

Reklame: Drivhuset er Juliana City, og jeg har fått det av Tilboligen.no som jeg har et betalt samarbeide med.

Juliana City balkongdrivhus med tomater

Og på andre siden er det litt mer kaos… hehe. (Det var noen overgrodde og pjuske squashplanter som er ryddet vekk nå, se Instagramstory for etterbilder, mm)

Nermest ser du stikkelsbærbusken som står i AirPot (ikke noen god ide, mye styr å vanne). Så er det to dobbelhøyde plantekasser, også fra Bedd. Veldig glad i de kassene!

Oppi kassene er det masse tomater! Mmmm, tomater! Alle tomatene er små, når man har tomater på friland som dette så er små tomater best, de modner bedre. I tillegg digger jeg å småspise solvarme tomater når jeg er i hagen, som godteri :D

Div urter og annet i kassene også, bla kinesisk gressløk. Som blomstrer nå! Både humlene og jeg er begeistra.

Det var en rundtur i kjøkkenhagen. Jeg tok en større rundtur i hele hagen på Instagram-story i dag, og viser også litt fra etter at jeg ryddet opp i squashkaoset. Så, gå til @moseplassen på Instagram, om du bruker det :) 

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her